Gräsroten

När du ska boka kurs på Bodens simförenings hemsida som ny medlem:

Om gruppen ni anmäler er till är full hamnar ni i kö. När någon slutar plockar vi in från kön. 

  • Är du ny medlem ska du skapa nytt konto på knappen nytt konto i övre listen och därefter aktivera via det mail som direkt kommer till den e-post ni angivit.
  • Kontot ska tillhöra den aktive med deras namn och personnummer.
  • Logga in på ditt konto via hemsidan och välj "boka aktivitet" eller klicka på "boka aktivitet" ute i menyn. Där kan du se alla lediga platser och du kan boka någon av dessa.

Där kan du se alla lediga platser och du kan boka någon av dessa.

  • När du bokar får du genast en bekräftelse via mail.
  • Vid inbetalning av faktura ange fakturanummret.

Avboka eller boka om kursplats hos Bodens simförening:

  • Logga in på ditt konto, välj "mina aktiviteter" och avboka din plats med "röda krysset" ute till höger.
    Vid avbokning sker även kreditering av din faktura helt automatiskt
  • Därefter kan du boka dig till annan ledig plats
  • 10 dec 2016

image: Gräsroten

Vi Bodens BK SK finns sedan ungefär ett halvår tillbaka på Svenska Spels ”Gräsroten” där man kan anmäla sig kostnadsfritt att vara med bara man har spelkort eller körkort. Spelombuden hjälper gärna till att lägga in detta vid speltillfället. Absolut inget tvång men det ger en ganska bra slant till våra ungdomar så de kan åka på sim läger, simhoppsläger, tävlingar utr. mm.

Vi är i skrivande stund endast två st. som är med och har anmält in Bodens BK SK till gräsroten och vi drog in blygsamma 233 kr men då ska vi komma ihåg att ju fler vi blir, desto fler som lämnar in någon typ av spel så får klubben mer pengar utan att någon behöver lyfta ett finger.

Det här är Gräsroten

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Så här fungerar det

Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.

Poäng förvandlas till pengar

När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du ”delat ut” stannar hos de föreningar du redan valt.

Spela hos Svenska Spel

Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

Kostar inget att vara med

En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Du hittar alla anslutna föreningar här. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.

Gräsroten delar Svenska Spel ut 50 miljoner till ungdomsidrotten varje år. Självklart är det gratis. Du kan hjälpa till så att Bodens BK Simklubb får en del av potten genom att klicka på länken:

https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/29661-bodens-bk-sk

 

Om ni är osäkra på hur detta går till så fråga svenska spels ombud de hjälper gärna till.

Med vänlig hälsning

Anders styrelsen BODENS BK SK